تاريخ خبر: 9/5/1389
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دكتر محسن پرويز كه از اساتيد با سابقه و به نام در امور فرهنگي است در هفته گذشته طي حكمي از سوي دكترلاريجاني به سمت معاون فرهنگي دانشگاه منصوب شد.
دكتر محسن پرويز، متخصص فيزيولوژي و استاديار دانشگاه علوم پزشكي تهران، در سال 1342 در شهر تهران متولد شد. ايشان تحصيلات ابتدايي را در دبستان يكان شهر تهران در سال 1347 و تحصيلات متوسطه را در دبيرستان دكتر نصيري و دكترخزائلي شهر تهران به پايان رسانده و در سال 1360 موفق به اخذ مدرك ديپلم رياضي فيزيك گرديد.
دكتر پرويز تحصيلات عالي خود را در سال 1364 در رشته پزشكي دانشگاه شهيد بهشتي آغاز كرد و در سال 1371 از اين دانشگاه فارغالتحصيل شد. سپس تحصيلات Ph. D خود را در رشتة فيزيولوژي، در سالهاي 1372 تا 1377 در دانشگاه علوم پزشكي تهران به انجام رساند. ايشان اكنون به عنوان عضو هيأت علمي و دانشيار گروه فيزيولوژي و همچنين معاون فرهنگي دانشگاه در دانشگاه علوم پزشكي تهران مشغول به كار است.
دكتر محسن پرويز در حال حاضر سرپرست گروه آموزشي تاريخ علوم پزشكي در دانشكده طب سنتي نيز هست. ايشان از سال 1362 در زمينه داستان نويسي، ويراستاري و نقد داستان نيز فعاليت داشته و تاكنون شانزده عنوان كتاب داستان منتشر كرده است. همچنين دهها عنوان كتاب پزشكي و ادبي توسط ايشان ويرايش شده است.
آخرين اثر ويرايش شده توسط دكتر محسن پرويز، دوره دو جلدي كتابشناسي آثار مرتبط با دفاع مقدس (با نزديك به 3500 مدخل) است. وي عضو مؤسس و از سال 1378 ( به جز يك دوره ) عضو هيأت مديره انجمن قلم ايران بوده است. ضمنا از ارديبهشت ماه سال 1385 تا تير ماه سال 1389 (به مدت 50 ماه) معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در امور فرهنگي بوده است و مسووليت برگزاري نمايشگاه بين المللي كتاب تهران را از دوره نوزدهم تا دوره بيست و سوم (براي 5 دوره) بر عهده داشته است.
):




ارسال نظر