شته‌ها و شكوفه‌ها

| بدون نظر

خبرگزاري فارس: كتاب «شته‌ها و شكوفه‌ها» مجموعه داستان‌هاي ابرهيم حسن بيگي است.
ابراهيم حسن بيگي در سال 1336 در يكي از روستاهاي شهرستان گرگان متولد شد. حسن‌بيگي در سال 1359 در آموزش و پرورش استخدام مي‌شود و پس از دو سال مدير امور برنامه‌هاي راديو گرگان مي‌شود. سفر به كردستان در سال 1364، سرآغاز حركت نويني براي اين نويسنده مي‌شود. حاصل اين سفر، دريافت حس و حال‌ها و سوژه‌هاي داستاني خوبي براي وي مي‌شود. بعدها اين سوژه دستمايه بيشتر داستان‌هاي كوتاه وي قرار مي‌گيرد. حسن‌بيگي در سال 1364 وارد دانشگاه مي‌شود و در رشته زبان و ادبيات فارسي (كارشناسي) به ادامه تحصيل مي‌پردازد.
وي تا به حال در مسابقات و جشنواره‌هاي متعددي شركت كرده و موفق به كسب جوايزي هم شده است. كتاب «ريشه در اعماق» او در سال‌هاي 1375، 1377، 1379 و 1381 به‌عنوان كتاب برگزيده 20 سال داستان‌نويسي انقلاب و دفاع مقدس انتخاب شده و جوايز متعددي كسب كرده است.
ريشه در اعماق، معماي مسيح، چته‌ها، جشن گندم، مرواريد ري، شش تن يك فرياد، كميل، نيكوتر از طلا، عمو جان عباس، سال‌هاي بنفش اشكانه، غنچه بر قالي (يكي از 25 جلد كتاب برتر سال 2000 در جهان)، عصر آن روز و تا به آفتاب از جمله كتاب‌هاي منتشر شده اين نويسنده هستند.
كتاب «شته‌ها و شكوفه‌ها» 11داستان دارد.
معماي مسيح، كاكتوس، نينا، چهار نفر بوديم، كلك نگاه، شته‌ها و شكوفه‌ها، كوه و گودال، قنديل‌هاي نوراني، ايران تاكسي، په له و ريشه‌ها ماندگار عنوان داستان‌هاي كتاب هستند.
در قسمتي از داستان په له مي‌خوانيم:
«ايوب گفت: تو هم دلت خوش است، كاك امين. بگذار فائق از سنجرخان بگويد. بگذار بدانيم اين سنجرخان چه جور آدمي است كه اينهمه اسمش سر زبان‌ها است.
امين كه هنوز ته نشين خنده‌ روي چهره‌اش بود، گردن كج كرد و گفت: كه لابد تو هم مثل سنجرخان اسم و رسمت از پاوه تا مهاباد دوره بگردد؟!»
انتشارات تكا كتاب «شته‌ها و شكوفه‌ها» را در 296 صفحه با قيمت 3600 تومان منتشر كرده است.

ارسال نظر

صفحه اصلي درباره ما تماس با ما